Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Wrzesień 06, 2010, 07:53:55
Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:

Sprawdź co radzą eksperci Dziecko.pl:

Siadamy na nocniczek
Pożegnanie z pieluchą to bardzo wielka zmiana w życiu małego człowieka:przeczytaj

Gdy nie pomaga kołysanka
Twoje dziecko ma kłopoty z zasypianiem? Często budzi się w nocy? Co zrobić, by jego sen był zdrowy i spokojny? Oto kilka rad dotyczących metod usypiania niemowląt: przeczytaj
Sposoby łagodzenia bólu porodowego
Ból jaki towarzyszy kobiecie podczas porodu jest niezwykle silny. Czy jednak ból porodowy jest konieczny? Czy można go uniknąć lub przynajmniej choć trochę zmniejszyć? Istnieje wiele metod łagodzenia lub likwidowania bólu porodowego: przeczytaj
Dlaczego dzieci to robią
Czy twoje dziecko krzyczy na zabawki? Dlaczego zawsze chwyta pieluszkę przy przewijaniu? Czy to normalne, że piszczy i ocieka śliną? Dziwne zachowania niemowląt często zadziwiają rodziców, wprawiają w zachwyt, a nawet wywołują złość: przeczytaj

Partnerzy: Dziecko.pl

+  Mamy forum - mama, dziecko, ciąża, objawy ciąży, poród, zdrowie, wychowanie, uroda
|-+  Kategoria ogólna
| |-+  Pytania do ekspertów
| | |-+  Zdrowie, Uroda, Pielęgnacja (Moderator: Izabela Fagas)
| | | |-+  krem na rozstępy
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: krem na rozstępy  (Przeczytany 278 razy)
iwonka24l
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« : Lipiec 07, 2010, 11:57:47 »

Zna ktoś jakieś dobre kremy na rozstępy, a przede wszystkim skuteczne?
Izabela Fagas
Moderator
Nowy użytkownik

Zdrowie, Uroda i Pielęgnacja

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Lipiec 08, 2010, 13:34:38 »

Najlepiej mi znanym i bardzo dobrze działającym kremem jest Revitol Stretch Mark (cena ok.150zł). Sprawdziłam na sobie i moja satysfakcja była 100%. Nie jesteś w ciąży, tak?

Specjalista z dziedziny promocji zdrowia, urody i pielęgnacji
olapomir
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Lipiec 08, 2010, 14:35:22 »

Ja stosowałam krem firmy Dax Cosmetics i mi jak najbardziej służył. Nie jest zbyt drogi, a jest skuteczny, polecam! Możesz porównać ceny i zamówić przez np. cenkowo.pl
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!