Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Luty 05, 2012, 14:45:13
Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:

Sprawdź co radzą eksperci Dziecko.pl:

Błogi sen maleństwa
A,a - kotki dwa, szare, bure obydwa.. :przeczytaj

Warsztaty stylu dla kobiet w ciąży i mam
Projekt Modna Mama to warsztaty stylu adresowane do kobiet w ciąży oraz młodych mam.: przeczytaj

Nadążyć za sobą - książka, która stała się bestsellerem!
Książka "Nadążyć za sobą" powstała z inspiracji zwykłej codzienności jakże niezwykłej zarazem.: przeczytaj

Partnerzy: Dziecko.pl

+  Mamy forum - mama, dziecko, ciąża, objawy ciąży, poród, zdrowie, wychowanie, uroda
|-+  Kategoria ogólna
| |-+  Ogłoszenia
| | |-+  Sklepy w sieci
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Sklepy w sieci  (Przeczytany 2731 razy)
Malaroska
Nowy użytkownik
*

« : Lipiec 27, 2010, 13:27:24 »

Witam, Chciałam napisać, że w klepie internetowym Piękna Mama są teraz bardzo korzystne wyprzedaże. Kupiłam fajną bluzkę z buziakiem na brzuszku za 39 zł. Polecam! http://www.pieknamama.pl/Wyprzedaz_68.html
majaol1977
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : Sierpień 02, 2010, 13:23:02 »

Hej
przekazuje młodym mamą że w sklepie Abrakadabra jest fajna promocja na wszystkie ubranka - 30%, warto skorzystać, chrzcimy nasze pociechy tylko raz w życiu Duży uśmiech
ojciec
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 20, 2010, 13:08:07 »

Witam!

Nowe łóżeczka, materace, śliczną pościel, itp. w rewelacyjnych cenach znajdziesz na miriada.pl.
mamaAga
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #3 : Luty 03, 2011, 12:56:21 »

Witam
Polecam stronę: dladzieciaka.com, w ofercie mają dużo sweterków dziecięcych i niemowlęcych. Maluszek na prawdę bajecznie wygląda w sweterku. Osobiście w tym sklepie internetowym składałam zamówienie i jestem bardzo zadowolona, dostawa szybka, ceny przystępne, towar rewelacyjny, bardzo oryginalne wzory.

Również w asortymencie są akcesoria dla dzieci typu: rożki, bety, koce, poduszki, okrycia kąpielowe, śpiworki, komplety do wózków...
Szczerze polecam
Agatkaaa
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #4 : Luty 16, 2011, 15:24:42 »

Witam na stronce amko.com.pl są super meble (ja kupiłam te z zSauthon) może Wam też się spodobają:)
magduska81
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #5 : Kwiecień 02, 2011, 20:45:49 »

A ja polecam serwis szafka.pl

dużo fajnych rzeczy dla malucha można  kupić lub wymienić.
Wera0
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #6 : Maj 16, 2011, 11:18:01 »

Witajcie,

Jestem nową forumowiczką:)

Szukam na forach opinii dotyczących mebli dziecięcych. Firmy się reklamują podają tysiące zalet, ale ja chciałabym się dowiedzieć prawdziwych faktów od mam:)

Ostatnio oglądałam meble z meblika, są dosyć ok, ale nie wiem jak z tą jakością, pamiętam, że koleżanka je miała i coś na nie narzekała, więc może jakieś inne.

Pytanie do Agatkaaa, czy te meble o których piszesz są warte swojej ceny? Czy mogłabyś mi coś więcej napisać?

Czy ktos inny zna jakieś jeszcze firmy z dobrymi meblami?
Wera0
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #7 : Czerwiec 14, 2011, 10:55:37 »

Agatkaa widzę, że już nie pojawioasz sioę chyba , albo mi po prostu nie odpoisujsz, ale ja sama zebrałam trochę informacji dotyczących mebli z firmy sauthon, teraz mają nową kolkcję, jest rewelka, meble są z postaciami z disney`a. bardzo ładne
Iw0na
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #8 : Czerwiec 15, 2011, 14:18:20 »

Uważam że kupowanie w sieci ma swoje zalety, ale ja jeśli chodzi o ciuszki dziecięe to kupowałabym je w sklepie stacjonarnym. Sądzę, że materiał warto jest dotknąć, zobaczyc jakie to jest naprawdę, jeśli chodxi o większe rzyczy to może być w necie. tak właśnie robiła moja siostra, jak juz pisałam w temacie o wyprawkach, ciuszki w sklepach zwykłaych a meble z sauthona.
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!