Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Wrzesień 10, 2010, 09:34:20
Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:

Sprawdź co radzą eksperci Dziecko.pl:

Siadamy na nocniczek
Pożegnanie z pieluchą to bardzo wielka zmiana w życiu małego człowieka:przeczytaj

Gdy nie pomaga kołysanka
Twoje dziecko ma kłopoty z zasypianiem? Często budzi się w nocy? Co zrobić, by jego sen był zdrowy i spokojny? Oto kilka rad dotyczących metod usypiania niemowląt: przeczytaj
Sposoby łagodzenia bólu porodowego
Ból jaki towarzyszy kobiecie podczas porodu jest niezwykle silny. Czy jednak ból porodowy jest konieczny? Czy można go uniknąć lub przynajmniej choć trochę zmniejszyć? Istnieje wiele metod łagodzenia lub likwidowania bólu porodowego: przeczytaj
Dlaczego dzieci to robią
Czy twoje dziecko krzyczy na zabawki? Dlaczego zawsze chwyta pieluszkę przy przewijaniu? Czy to normalne, że piszczy i ocieka śliną? Dziwne zachowania niemowląt często zadziwiają rodziców, wprawiają w zachwyt, a nawet wywołują złość: przeczytaj

Partnerzy: Dziecko.pl

+  Mamy forum - mama, dziecko, ciąża, objawy ciąży, poród, zdrowie, wychowanie, uroda
|-+  Kategoria ogólna
| |-+  Niemowlę
| | |-+  jaki kupić wózek?
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: jaki kupić wózek?  (Przeczytany 307 razy)
Michalina
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« : Lipiec 15, 2010, 05:40:27 »

Cześć Dziewczyny!

Jestem nowa na forum. Nie wiem czy piszę w dobrym "miejscu".
Potrzebuję porady przy wyborze wózka. Nie mam pojęcia jaki wybrać . Nie znam się na firmach. Nie wiem, który producent robi Mercedesy, a który Fiaty Uśmiech

Najważniejsze jest dla mnie aby wózek był:
- lekki,
- łatwo się składał,
- miał skrętne przednie koła.

Dodam, że termin porodu mam na 25 grudnia - dostanę prezent od Św. Mikołaja.

Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na podpowiedź!
olapomir
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : Lipiec 16, 2010, 14:34:55 »

Myśmy wózek dla naszej pociechy wybrali i zamówili na cenkowo.pl Mamy akurat firmy Kees i sprawuje się bez zarzutów!
BajkowaSzafa
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 08, 2010, 11:50:58 »

Ja też kupiłam wózek w sklepie internetowym. Wybór był o wiele większy niż w całym moim mieście. Oczywiście dostałam świetny sprzęt razem z gwarancją i instrukcją składania.

www.BajkowaSzafa.com - odzież, zabawki dla dzieci.
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!