Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Luty 05, 2012, 15:30:56
Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:

Sprawdź co radzą eksperci Dziecko.pl:

Błogi sen maleństwa
A,a - kotki dwa, szare, bure obydwa.. :przeczytaj

Warsztaty stylu dla kobiet w ciąży i mam
Projekt Modna Mama to warsztaty stylu adresowane do kobiet w ciąży oraz młodych mam.: przeczytaj

Nadążyć za sobą - książka, która stała się bestsellerem!
Książka "Nadążyć za sobą" powstała z inspiracji zwykłej codzienności jakże niezwykłej zarazem.: przeczytaj

Partnerzy: Dziecko.pl

+  Mamy forum - mama, dziecko, ciąża, objawy ciąży, poród, zdrowie, wychowanie, uroda
|-+  Kategoria ogólna
| |-+  Przedszkolak
| | |-+  Gdzie kupić fajne dekoracje na 1 urodziny?
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Gdzie kupić fajne dekoracje na 1 urodziny?  (Przeczytany 2071 razy)
MikaMika
Nowy użytkownik
*

« : Kwiecień 27, 2010, 22:17:34 »

Znacie jakieś miejsca? Najchętniej coś z netu...
Kamila77
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : Kwiecień 29, 2010, 14:40:23 »

istnieje sklep internetowy Godan.com.pl - wiem, że mają tam girlandy i super balony. Ja kupiłam na 1 urodziny mojego szkraba takie niebieskie z liczbą 1, kilka sztuk. Super mieszkanie wygladało z tymi balonami. Kupilam tez inne dekoracje w kolorze niebieskim i takie typowo chłopiece np: girlandy  kształce piłek nożnych. polecam. Poza tym można na terenie supermatketów kupic tez takie dekoracje ale tam jest zdecydowanie mniejszy wybór.
BajkowaSzafa
Użytkownik
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Listopad 20, 2010, 11:12:08 »

Myślę że ogólnie najlepszym pomysłem będzie szukanie dekoracji w dobrych sklepach internetowych. Pamiętaj tylko o tym,aby sprawdzić wcześniej opinie na temat danej firmy.

www.BajkowaSzafa.com - odzież, zabawki dla dzieci.
Jula
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 27, 2011, 15:21:48 »

Ja preferuję dekoracje z Kubusiem Puchatkiem - są bardzo popularne, a to taki pozytywny bohater. Można urządzić kubusiowe przyjęcie Uśmiech
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!