Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Luty 05, 2012, 16:02:06
Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:

Sprawdź co radzą eksperci Dziecko.pl:

Błogi sen maleństwa
A,a - kotki dwa, szare, bure obydwa.. :przeczytaj

Warsztaty stylu dla kobiet w ciąży i mam
Projekt Modna Mama to warsztaty stylu adresowane do kobiet w ciąży oraz młodych mam.: przeczytaj

Nadążyć za sobą - książka, która stała się bestsellerem!
Książka "Nadążyć za sobą" powstała z inspiracji zwykłej codzienności jakże niezwykłej zarazem.: przeczytaj

Partnerzy: Dziecko.pl

+  Mamy forum - mama, dziecko, ciąża, objawy ciąży, poród, zdrowie, wychowanie, uroda
|-+  Kategoria ogólna
| |-+  Przedszkolak
| | |-+  Ratunku ....nie przyjeli malucha do przedszkola.....
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Ratunku ....nie przyjeli malucha do przedszkola.....  (Przeczytany 2024 razy)
Aniołek
Gość
« : Kwiecień 03, 2010, 08:03:25 »

Jeśli Twoja pociecha nie została przyjęta do przedszkola lub wolisz aby dziecko było w domowych warunkach przygotowując się do pójścia do przedszkola otoczone czułą opieką zapraszam do mnie. Zaopiekuję się Twoim dzieckiem u siebie w domu (Warszawa-Ursynów)
Bawimy się i uczymy ciekawych rzeczy w małej grupce dzieci w wieku od 2-5 lat. Będzie z nami radośnie, bezpiecznie i zabawnie.

« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2010, 08:34:17 wysłane przez Dziecko.pl » Zapisane
ninusiaa
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 06, 2010, 07:38:59 »

Wlasnie kiedy ja chcialam wyslac dziecko do przedszkola na Ursynowie, to takze zabraklo miejsca. Proponowali natomiast aby dziecko wyslac na Zoliborz bo tam sa miejsca. Udalo sie dopiero po rekomendacji znajomych. Jeslo komus zalezy na przedszkole publiczne, proponuje osobiste wizyty w przedszkolach bo miejsca sie pojawiaja, ale rowniez szybko znikaja.
Kamila77
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 29, 2010, 14:41:30 »

Podobno będą dawać jakieś listy przedszkoli gdzie jeszcze zostały wolne miejsca...
BajkowaSzafa
Użytkownik
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 08, 2010, 12:26:22 »

Też miałam problem z przedszkolem, ale tylko dlatego, że dosyć późno zdecydowaliśmy, że mały będzie chodził. Niby niż demograficzny, a miejsc w przedszkolach brak, to dla mnie jakiś paradoks.

www.BajkowaSzafa.com - odzież, zabawki dla dzieci.
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!