Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Luty 05, 2012, 15:53:45
Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:

Sprawdź co radzą eksperci Dziecko.pl:

Błogi sen maleństwa
A,a - kotki dwa, szare, bure obydwa.. :przeczytaj

Warsztaty stylu dla kobiet w ciąży i mam
Projekt Modna Mama to warsztaty stylu adresowane do kobiet w ciąży oraz młodych mam.: przeczytaj

Nadążyć za sobą - książka, która stała się bestsellerem!
Książka "Nadążyć za sobą" powstała z inspiracji zwykłej codzienności jakże niezwykłej zarazem.: przeczytaj

Partnerzy: Dziecko.pl

+  Mamy forum - mama, dziecko, ciąża, objawy ciąży, poród, zdrowie, wychowanie, uroda
|-+  Kategoria ogólna
| |-+  Dziecko.pl - strona
| | |-+  Huśtawka dla noworodka
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Huśtawka dla noworodka  (Przeczytany 2273 razy)
violinek
Nowy użytkownik
*

« : Marzec 31, 2010, 13:04:17 »

Za dwa miesiące spodziewam się malucha. Wszystko co potrzebne dla dzidzi kupujemy z mężem sami, ale dziadkowie bardzo chcą się złożyć i kupić coś fajnego. Powiedzieli, że to ma być coś na co sami nie będziemy mogli sobie pozwolić. Taki luxus dla wnusia. No to wymyśliłam huśtawkę Graco - Sweetpeace. Jest cudna i nie sposób się jej oprzeć. Taka pluszowa. Naszpikowana bajerami: 3 pozycje siedziska, 6 prędkości, 2 prędkości wibracji (to akurat chyba zbędne:)) i odtwarzacz mp3, z którego płyną kojące nuty odgłosów natury, bicie serca matki, szum wód płodowych itp. Huśtawka może byc używana jako samodzielny leżaczek. Jest jednak kosmicznie droga. Czy ktoś może ma takie cudeńko? Czy jest warta swojej ceny? I jeszcze jedna wątpliwość: jak długo taki malec zechce się  w tym kołysać?
ninusiaa
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 01, 2010, 18:08:01 »

Ja mialam podobna hustawke na baterie, aczkolwiek nie miala tyle bajerow. Pierwszy tydzien duzo korzystalismy, ale po pewnym, niedlugim czasie rzadko korzystalismy i bardziej nam przeszkadzala niz sluzyla.

Polecam cos bardziej praktycznego. Np porzadny, bezpieczny, wygodny fotelik dla dziecka do samochodu.
violinek
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 01, 2010, 20:40:41 »

Ojej, nie wiem czy uda mi się oprzeć tej huśtaweczce. Jednak nie głupi powiedział, że te wszystkie bajery to kupujemy dla siebie, a nie dla dzieci.
Fotelik do samochodu będę miała w komplecie z wózkiem bo wybrałam 3w1, ale jeszcze nie kupilismy. Masz jakiś konkretny, sprawdzony typ fotelika? Może zmienię zdanie, mam jeszcze troche czasu.
ninusiaa
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 06, 2010, 07:25:36 »

poogladaj jeszcze inne rzeczy dzieciece abys nabrala wiekszy dystans do wymarzonej chustawki. Np ksiazek nigdy nie za duzo  Mrugnięcie
violinek
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 08, 2010, 12:50:15 »

Może masz rację, jeszcze się zastanowię nad tą huśtawką.  Są na rynku fajne i praktyczne akcesoria, widziałam np: termosik ze smoczkiem, pudełko z podziałkami na kaszki (takie podróżne), strasznie podobają mi się takie specjalne spodnie do raczkowania i jeszcze wypatrzyłam krzesełko do kąpieli. Chyba zrobię dziadkom listę takich gadzetów. A tak w ogóle to chyba mi trochę odbija na punkcie tego malucha Uśmiech
maciek
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 15, 2010, 12:47:21 »

Hustawka jest super...wiem ze to rzecz nie na kazda kieszen no ale jesli juz kogos stac to czemu nie...Taki bajer ale za to jaki fajny:) wydaje mi sie ze mozna uzywac od urodzenia do 6-8 miesiecy , potem pewnie mozna komus odstapic lub po prostu sprzedac.Dla mnie plusem jest mozliwosc podpiecia sobie mp3 do tego - na pewno uprzejmnia czas... Nie do konca wiem czy sa jakies alternatywy na rynku co do tego produktu ale poki co sie nie spotkalem
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!