Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Luty 07, 2012, 20:46:47
Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:

Sprawdź co radzą eksperci Dziecko.pl:

Błogi sen maleństwa
A,a - kotki dwa, szare, bure obydwa.. :przeczytaj

Warsztaty stylu dla kobiet w ciąży i mam
Projekt Modna Mama to warsztaty stylu adresowane do kobiet w ciąży oraz młodych mam.: przeczytaj

Nadążyć za sobą - książka, która stała się bestsellerem!
Książka "Nadążyć za sobą" powstała z inspiracji zwykłej codzienności jakże niezwykłej zarazem.: przeczytaj

Partnerzy: Dziecko.pl

+  Mamy forum - mama, dziecko, ciąża, objawy ciąży, poród, zdrowie, wychowanie, uroda
|-+  Kategoria ogólna
| |-+  Niemowlę
| | |-+  jaki wózek dla bliźniaków????
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: jaki wózek dla bliźniaków????  (Przeczytany 3233 razy)
majuśka79
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« : Marzec 21, 2010, 23:20:30 »

Hej,
za dwa miesiące rodzinka mi się powiększy i to od razu o dwa szkrabki:) Chcemy jeszcze przed porodem kupić z mężulem wózek tylko jak na razie nie wiemy jaki. możecie podzielić się doświadczeniami?Co? w moim "rankingu" po przestudiowaniu katalogów i rozmowach ze sprzedawcami na razie wygrywa powertwin pro firmy jane, bo przeczytałam, że to wózek terenowy, a my lubimy się nieco powłóczyć. tylko nie wiem, czy to co piszą to prawda i czy można im wierzyć. Ma któraś jakies doświadczenia? będę wdzięczna za rady, za które z góry dziekuję:)
majuśka79
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Marzec 25, 2010, 13:31:10 »

Hej,
za dwa miesiące rodzinka mi się powiększy i to od razu o dwa szkrabki:) Chcemy jeszcze przed porodem kupić z mężulem wózek tylko jak na razie nie wiemy jaki. możecie podzielić się doświadczeniami?Co? w moim "rankingu" po przestudiowaniu katalogów i rozmowach ze sprzedawcami na razie wygrywa powertwin pro firmy jane, bo przeczytałam, że to wózek terenowy, a my lubimy się nieco powłóczyć. tylko nie wiem, czy to co piszą to prawda i czy można im wierzyć. Ma któraś jakies doświadczenia? będę wdzięczna za rady, za które z góry dziekuję:)

PONAWIAM PROŚBĘ O RADĘ:)!!!
violinek
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Marzec 30, 2010, 20:47:17 »

Hej! Spodziewam sie tylko jednego szkrabka:) Ale tez jestem na etapie szukania pojazdu dla maluszka.
Podobnie jak Ty celuję w Jane. Waham się między dwoma wózkami Slalomem i Riderem. Narazie wygrywa Slalom bo podobnie jak Ty stawiam na duze wygodne koła. Też lubimy się włóczyc Uśmiech Prawdopodobnie jest lekki i fajnie się składa. Z opisu wyglada na to, ze ten blizniaczy nie jest wcale większy po złożeniu od pojedynczego wózka. Myślę, ze to  fajny wózeczek dla bliźniaków, wąski i napewno lepiej się prowadzi niż te szerokie "kolumbryny". Raczej nie ma kłopotu żeby zmieścić się przy kasie albo w drzwiach. O Jane słyszałam same dobre opinie. Prawdopodobnie nie bez znaczenia są te hamulce tarczowe, bo wózki czasem "uciekają".  Nie wiem tylko czy zauwazyłaś, ze to jest jedynie spacerówka.  Ja szukam takiego 3w1, bo wydaje mi się, ze gondolka jest jednak potrzebna.
majuśka79
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Marzec 30, 2010, 23:59:45 »

no wiem, ze spacerówka, ale planowałam do niego dokupić jeszcze foteliki matrix. one sie całkowicie rozkładają i tworza jakby mini-gondolkę. mam nadzieję, ze to wystarczy Chichot
a ty jak gustujesz w jane, to moze zdecyduj sie na ridera? podobno teraz ma wchodzić do sklepów jakaś jego nowa, totalnie "odjechana" wersja. sprzedawczyni mi nawet mówiła, ze już robią na niego zapisy. nawet się smiałam, ze dobrze ze nie trzeba listy kolejkowej podpisywać Mrugnięcie
violinek
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 07, 2010, 21:03:23 »

O rany!, chyba muszę sie wybrac do sklepu i uaktualnić wiadomości:) Tak sobie pomyślałam, ze taka lista kolejkowa na takiego np:Ridera to całkiem niezły marketing:) Skoro inni tak biorą to i ja kupię:)
maciek
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 20, 2010, 10:53:19 »

slyszalem o tych zapisach, ponoc wozek ma wejsc w okolicy maja/czerwca...ale trzeba sie zapisywac juz teraz:)
MikaMika
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #6 : Kwiecień 27, 2010, 22:18:52 »

Polecam znaleźć coś na allegro, tanioa przecież z takiego wózka i tak dzieciaczki szybko wyrastają.
mamama
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Maj 03, 2010, 19:54:30 »

Ja tam bym się bała kupować na allegro. Nie mam nic przeciwko kupowaniu w internecie, ale wózek to poważna sprawa i przede wszystkim musi pasować samej matce Uśmiech w końcu to głównie ona będzie się z nim tarabanić po naszych nierównych chodnikach Uśmiech
Warto więc moim zdaniem chociaż spróbować nim pojeździć po sklepie. No i najistotniejsza rzecz na początku - wózek MUSI być dość duży! Dzieci rosną - wózki nie  Duży uśmiech
W przerwie szukania, można się pośmiać Uśmiech :

http://forum.mama.pl/index.php/topic,531.msg1125.html#msg1125

Słodko - gorzki, nie?
mamama
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Maj 03, 2010, 19:57:02 »

sory  Mrugnięcie cóś się źle wkleiło  Duży uśmiech gapa mama - jak mawia mój syn  Duży uśmiech
poprawka:
http://www.mobilnekobiety.pl/rodzinna/dziecko//zobacz/mloda-matka-w-polskich-mediach/
miłej lektury
BajkowaSzafa
Użytkownik
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Grudzień 07, 2010, 11:33:31 »

Co prawda nie mam bliźniaków,ale moim zdaniem przy wyborze odpowiedniego wózka powinniśmy zwrócic uwagę na to aby był bezpieczny i stabilny. Co do zakupów z allegro to również byłabym ostrożna,zdecydowanie lepiej kupowac w sprawdzonych sklepach internetowych.

www.BajkowaSzafa.com - odzież, zabawki dla dzieci.
francowata
Nowy użytkownik
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Grudzień 29, 2010, 01:19:13 »

Ja miałam Maclarena dla blizniąt REWELACJA naprawde polecam. mały lekki i wygodny. Wcale nie uważam że wózek muśi być wielki. Przecież dzieciak nie będzie jeżdził w nim do 5-tego roku życia tylko raczej 3latka to góra.
BajkowaSzafa
Użytkownik
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Styczeń 25, 2011, 09:24:00 »

A jaki budżet na zakup wózka posiadasz? Maclaren to dobra firma,nie słyszę na nich specjalnych narzekań. Ale wszystko jest kwestią ceny.

www.BajkowaSzafa.com - odzież, zabawki dla dzieci.
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!