Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Luty 07, 2012, 20:47:32
Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
Aktualności:

Sprawdź co radzą eksperci Dziecko.pl:

Błogi sen maleństwa
A,a - kotki dwa, szare, bure obydwa.. :przeczytaj

Warsztaty stylu dla kobiet w ciąży i mam
Projekt Modna Mama to warsztaty stylu adresowane do kobiet w ciąży oraz młodych mam.: przeczytaj

Nadążyć za sobą - książka, która stała się bestsellerem!
Książka "Nadążyć za sobą" powstała z inspiracji zwykłej codzienności jakże niezwykłej zarazem.: przeczytaj

Partnerzy: Dziecko.pl

+  Mamy forum - mama, dziecko, ciąża, objawy ciąży, poród, zdrowie, wychowanie, uroda
|-+  Kategoria ogólna
| |-+  Pytania do ekspertów
| | |-+  Podawanie posiłków przygotowywanych dla wszystkich oraz czekolady, od kiedy?
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Podawanie posiłków przygotowywanych dla wszystkich oraz czekolady, od kiedy?  (Przeczytany 2167 razy)
Grzesiek1981
Nowy użytkownik
*

« : Marzec 10, 2010, 10:47:07 »

Od kiedy można zacząć podawać dziecku czekoladę np. do polizania? Słyszałem że czekolada uczula i nie wiem czy w związku z tym nie narażę dziecka na jakieś niebezpieczeństwo. Od kiedy można zacząć podawać dziecku do spróbowania posiłki które przygotowywane są dla wszystkich domowników? Od kiedy można podawać dziecku jakieś ciasteczka np. biszkopty aby mogło je sobie samo zajadać?
Mój syn ma 7 miesięcy i zastanawiam się czy powoli nie przyzwyczajać go do normalnych posiłków.    
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2010, 10:52:59 wysłane przez Grzesiek1981 » Zapisane
Basieńka
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : Marzec 19, 2010, 10:24:22 »

Artykuł o żywieniu przedszkolaków. Polecam
 http://edula.pl/articles/show/201
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!